Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Nu mă las intimidat de teroarea mediatică coordonată de...

Bucureşti: Crin Antonescu: “Nu mă las intimidat de teroarea mediatică coordonată de Victor Ponta”

DISTRIBUIȚI
crinantonescu44

128809 – 02062014  –  Crin Antonescu le-a dat o replica lui Victor Ponta si apropiatului sau, Sebastian Ghita, care au insinuat ca fostul lider PNL ar fi abandonat ideea de a candida la presedintie la presiunea serviciilor secrete.

„Inteleg ca oameni ca Ponta si Ghita nu pot concepe ca exista cariere politice libere, oameni politici care intra si ies din politica in deplina libertate, cu constiinta lor, fara sa fie influentati, manipulati, de structuri, de persoane”, a comentat luni, Crin Antonescu, criticand „interventia propagandistica, nepotrivita pentru un premier si bazata pe minciuni” pe care a avut-o Victor Ponta duminica seara.

Crin Antonescu a sustinut inca o data ca Sorin Rosca Stanescu, Cozmin Gusa si Rares Bogdan „nu au fost niciodata, sub nicio forma consilierii mei”, precizand ca nu a avut cu ei decat „relatii uzuale”, contrar celor afirmate de Victor Ponta.

„Nu exista din punctul meu de vedere nicio speranta, nici pentru domnul Ponta, nici pentru asociatii, ca eu sa ma las intimidat de teroarea mediatica pe care domnul Ponta o coordoneaza si o va coordona in continuare”, a mai spus Crin Antonescu, precizand ca se refera la „teroarea mediatica” promovata de Antena3.

Fostul lider PNL a constatat amuzat ca desi a anuntat ca nu va mai candida la prezidentiale, continua sa ramana „spaima” lui Victor Ponta, dovada atacurile constante la adresa sa.

Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca va ramane simplu senator PNL.

Intrebat de jurnalisti, Crin Antonescu a respins speculatiile aparute in presa pe tema conditionarii unificarii dreptei de plecarea lui din fruntea PNL.

„Nu exista niciun fel de influenta a PDL, nimeni din PDL nu a conditionat (nici nu a sugerat) discutiile, incercarea de constructie, de prezenta sau absenta unor persoane, inclusiv a mea”, a tinut sa sublinieze Crin Antonescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.