Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputatul Graţiela Gavrilescu pleacă din PNL

Bucureşti: Deputatul Graţiela Gavrilescu pleacă din PNL

DISTRIBUIȚI

129452  – 29062014 –  Deputatul Grațiela Gavrilescu a anunțat, sâmbătă, că va demisiona din PNL, reclamând fraudă la votul din cadrul Congresului. ”Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

Deputatul PNL de Prahova a anunțat că se va alătura apoi viitoarei formațiuni politice pe care Călin Popescu Tăriceanu o va înființa.

”Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru că viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeaşi formaţiune, nu va mai păstra aceleaşi idealuri. PDL se rebranduieşte, îşi schimbă numele în PNL. Sper ca cei care sunt cu adevărat liberali să se regăsească în noua formaţiune a lui Tăriceanu care, chiar dacă nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranţă doctrina şi principiile”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

În plus, aceasta a spus că va susține candidatura lui Tăriceanu în cursa pentru Cotroceni, îndemnând toți ”liberalii autentici” să facă acest lucru. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.