Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Incă o zi liberă

Bucureşti: Incă o zi liberă

DISTRIBUIȚI

128881 – 04062014  Un proiect de lege adoptat marţi, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, vine în sprijinul părinţilor, dar şi al copiilor din România, potrivit unui comunicat al grupului PSD din Cameră.

Este vorba de proiectul de Lege privind acordarea unei zile lucrătoare libere pe an pentru îngrijirea sănătăţii copilului, iniţiativa purtând semnăturile mai multor deputaţi şi senatori din Grupurile parlamentare ale PSD.

De acest drept vor beneficia toate familiile care au copii, scopul acestei zile libere fiind acela de prevenire a îmbolnăvirii minorilor şi de protejare a sănătăţii lor prin vizita la medic şi efectuarea de controale medicale pediatrice.

În cazul părinţilor sau reprezentanţilor legali care au în grijă trei sau mai mulţi copii, se vor acorda două zile libere pe an, consecutive sau separate, la latitudinea angajatorului. Prin această reglementare se urmăreşte ca starea de sănătate a copiilor să primească şi mai multă atenţie, în contextul în care, în zilele noastre timpul este tot mai preţios şi greu de găsit pentru părinţii care muncesc. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.