Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis a câştigat fără probleme şefia PNL

Bucureşti: Klaus Iohannis a câştigat fără probleme şefia PNL

DISTRIBUIȚI

129449  – 29062014 –  Klaus Iohannis a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru preşedinţia PNL. El a primit 1.334 de voturi, din totalul de 1.479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul său, Ioan Ghişe fiind votat de doar 144 de delegaţi. După alegerea sa, Iohannis a anunţat că PDL a acceptat ca noua formaţiune ce va rezulta din fuziunea cu liberalii să se numească PNL.

Noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis a declarat că este în măsură să confirme că “PDL a acceptat” ca noua formaţiune politică rezultată din fuziunea cu liberalii să se numească PNL.

“Vreau să vă spun ceva ce nu a spus nimeni, sunt în poziţia să vă confirm că PDL acceptă ca noua formaţiune să se numească PNL”, le-a spus Iohannis delegaţilor la congresul PNL.

Propunerea ca PNL să fuzioneze cu PDL a fost acceptată de aproape toţi delegaţii la congres, înregistrându-se doar şase voturi “împotrivă” şi patru ”abţineri”.

Tot în cadrul Congresului, liberalii au propus nu unul, ci doi candidaţi la Preşedinţie, respectiv Klaus Iohannis şi Crin Antonescu. Ambii au afirmat că acceptă nominalizările, decizia finală, însă, urmând să aparţină Delegaţiei Permanente a partidului, iar desemnarea propriu-zisa a candidatului sa fie facuta dupa finalizarea unei cercetari sociologice la nivel national. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.