Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii de amploare la suspecţi de deţinere ilegală de arme

Bucureşti: Percheziţii de amploare la suspecţi de deţinere ilegală de arme

DISTRIBUIȚI

128893– 05062014  Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei Române coordonează 26 de percheziţii care se desfăşoară în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Caraş Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinţi, Prahova şi Teleorman, la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme supuse autorizării. De asemenea, poliţiştii efectuează controale la 12 deţinători de arme pentru verificarea respectării regimului armelor şi muniţiilor.

“În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de la structurile de arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalişti şi luptători ai structurilor de intervenţie de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor vizate şi ai Poliţiei Capitalei. Percheziţiile se desfăşoară la locuinţele şi autovehiculele unor persoane bănuite de deţinere ilegală de arme neletale supuse autorizării ce ar fi fost achiziţionate din Bulgaria.

Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii români şi bulgari au rezultat indicii că, în cursul ultimelor 12 luni, 116 persoane, de cetăţenie română, ar fi  procurat şi introdus în ţară arme supuse autorizării, fabricate în Turcia şi comercializate de operatori economici din Bulgaria.  Totodată, poliţiştii efectuează şi controale pentru verificarea respectării regimului armelor şi muniţiilor la 12 deţinători de arme, de pe raza judeţelor Prahova, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Gorj”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.