Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta vrea la Preşedinţie, dar numit de Congres

Bucureşti: Ponta vrea la Preşedinţie, dar numit de Congres

DISTRIBUIȚI

128939 – 06062014 – Candidatul PSD la prezidențiale va fi ales în Congresul partidului, a declarat, vineri, Victor Ponta.  Preşedintele PSD a spus că până atunci, probabil că oricând cei care intenţionează să candideze pot anunţa acest lucru, inclusiv el.

„Candidatul la prezidenţiale, în mod statutar şi legal, nu poate fi stabilit decât de Congres. Congresul se va desfăşura cu siguranţă în septembrie. Până atunci, probabil, că oricând putem să anunţăm fiecare cine suntem cei care vom candida”, a spus Ponta, precizând că inclusive el poate candida.

Preşedintele PSD a adăugat că Liviu Dragnea îi este şi prieten şi sfătuitor.

„Domnul Dragnea îmi este şi prieten şi sfătuitor; ne sfătuim şi decidem împreună”, a arătat Ponta.

În legătură cu faptul că Mircea Geoană a afirmat că se află pe lista scurtă a candidaţilor la Preşedinţie, Victor Ponta a spus că lista candidaţilor la prezidenţiale este „foarte scurtă” şi că a vorbit şi cu Mircea Geoană, adăugând că mesajele din partid nu sunt foarte încurajatoare în acest sens .

„Am vorbit cu domnul Geoană, sigur că da. Mesajele din partid nu sunt foarte încurajatoare sau de un entuziasm deosebit, dar vom decide împreună”, a arătat Ponta. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.