Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta consideră “legitime” solicitările sindicaliştilor din Sănătate

Bucureşti: Premierul Ponta consideră “legitime” solicitările sindicaliştilor din Sănătate

DISTRIBUIȚI

129187 – 18062014 –  Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, să discute cu sindicatele revendicările formulate de aceștia. El i-a cerut ministrului să negocieze ”rezonabil”, întrucât consideră că revendicările sindicatelor sunt legitime.

”Problema e să şi reuşim să le rezolvăm, să aveţi un dialog corect. Să puneţi pe masă tot ce putem rezolva în mod rezonabil şi să le oferim lucruri certe, nu promisiuni pe care nu le putem ţine, dar nici să nu le spunem Nu, nu se poate, pentru că au dreptate cu cele mai multe dintre solicitări”, a afirmat premierul cu ocazia ședinței de Guvern de astăzi.

Discuțiile cu sinducatele din Sănătate, care cer creșterea, până la 23 iunie, cu 10% a salariilor, ar trebui să aibă loc împreună cu reprezentanții ministrului pentru dialog social și ai Ministerului Finanțelor.

Reprezentanţii Sanitas au anunţat că vor picheta ministerele Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor dacă până la 23 iunie guvernanţii nu vor mări cu 10% salariile celor care lucrează în sistemul sanitar şi de asistenţă socială. Printre revendicările lor se numără şi deblocarea posturilor. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.