Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele PSD: “Vom face alianţe cu PP-DD pentru că nu avem...

Bucureşti: Preşedintele PSD: “Vom face alianţe cu PP-DD pentru că nu avem altă soluţie”

DISTRIBUIȚI

129133 – 16062014 – Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, ca social- democratii vor face aliante locale cu PPDD pentru ca nu exista alte solutii pentru a face majoritati in consiliile judetene si locale, potrivit Mediafax.

„Daca putem sa facem – si o sa discutam azi – aliante cu PPDD pentru a pastra majoritatile, le vom face, si vom discuta cu cei de la PPDD pentru ca nu avem alta solutie de a avea majoritate si important este sa incercam proiectele de la nivel national si cele de la nivel local sa le ducem mai departe, in ciuda acestei schimbari de situatie”, a spus Ponta.

Acesta a precizat ca e important ca PSD sa decida la nivel local ce aliante face.

„Noi am candidat in 2012 in USL, am spus poporului ca ii scapam de PDL si i-am scapat, in 39 de judete din 41 i-am scapat de PDL si uite ca s-a intors PDL pe usa din dos. Cu PNL impreuna vor iarasi toti aia pe care i-am dat noi jos in 2012 sa fie la guvernare locala”, a spus Ponta.

El a aratat ca PSD va fi in opozitie in multe dintre consiliile judeţene şi locale.

„Asta nu inseamna ca (PSD – n.r.) nu isi va face datoria fata de oamenii care ne-au votat si explicati ca oamenii au votat ceva si PNL-PDL le dau altceva dupa doi ani. Smecheria domnului Blaga e eficienta, dar cred ca oamenii vor fi extrem de nemultumiti de aceste smecherii”, a mai spus Ponta. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.