Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sistem integrat de management a documentelor la Inspectoratul pentru Imigrări

Bucureşti: Sistem integrat de management a documentelor la Inspectoratul pentru Imigrări

DISTRIBUIȚI

128948 – 06062014 – Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) a organizat vineri, la Bucureşti, conferinţa de închidere a proiectului european „Consolidarea capacităţii administrative a Inspectoratului General pentru Imigrări prin implementarea sistemului integrat de management a documentelor şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice”.

Cu acest prilej, reprezentanţii IGI şi furnizorii de servicii IT&C, care au contribuit la realizarea proiectului, au prezentat activităţile derulate şi rezultatele obţinute pe parcursul celor 31 de luni de implementare.

Printre rezultatele proiectului se numără realizarea şi implementarea unui sistem de Document Business Process Management care să asigure gestiunea proceselor informaţionale din interiorul organizaţiei, bazate atât pe documentele interne cât şi pe documentele depuse de către cetăţenii străini, instrumente de colaborare precum şi monitorizarea activităţii şi a performanţelor.

Totodată, a fost prezentată modalitatea de depunere online a documentelor de către cetăţenii străini, prin intermediul platformei web, astfel încât aceştia să beneficieze de servicii publice eficiente şi rapide, printr-o interacţiune mediată informatic.          Implementarea proiectului a vizat reducerea timpilor de distribuţie şi circulaţie a documentelor, a timpilor de rezolvare a sarcinilor şi diminuarea cheltuielilor administrative, în acest fel contribuindu-se la îmbunătăţirea calităţii proceselor şi serviciilor publice.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, Axa Prioritară 2 – Îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei furnizării serviciilor publice, cu accentul pus pe procesul de descentralizare – Îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei furnizării serviciilor publice şi a avut o valoare totală de 10.292.387 lei. – PROMPT  MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.