Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Titus Corlăţean: Este deranjant că Ambasada României a aflat din presă...

Bucureşti: Titus Corlăţean: Este deranjant că Ambasada României a aflat din presă despre linşarea minorului român

DISTRIBUIȚI

129170 – 18062014 –  Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat, marti, ca este deranjant faptul ca Ambasada Romaniei a aflat din presa si nu de la autoritatile franceze despre ceea ce s-a intamplat in cazul adolescentului roman de etnie roma batut in Franta.

„E un lucru care este deranjant pentru mine, ca ministru de Externe, faptul ca ambasada noastra afla din presa si nu de la autoritatile franceze ceea ce s-a intamplat. Undeva, azi noapte

spre dimineata, lucrurile au aparut mult mai clar in presa franceza si in baza instructiunilor pe care le-am transmis direct, ambasadorul Mazuru a intervenit la consilierul diplomatic al premierului, la ministrul de Interne si la ministrul Afacerilor Externe francez cu mesaje extrem de clare, cu asteptarile foarte clare ale guvernului roman ca cei responsabili sa fie identificati si sa raspunda foarte clar in fata legii pentru ca o astfel de agresiune este inacceptabila”, a declarat Corlatean, la Realitatea TV.

El a aratat ca nu conteaza motivul pentru care a fost batut adolescentul, precizand ca, in cazul in care acesta ar fi incalcat legea, in toata lumea democratica exista institutii ale statului care pot sanctiona pe cei care incalca legea.

Un adolescent rom se afla in coma intr-un spital din Paris dupa ce a fost batut de 12 persoane care il suspectau ca este autorul unui furt dintr-o locuinta. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.