Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vlad Moisescu: PDL ar fi de acord cu suspendarea preşedintelui Băsescu

Bucureşti: Vlad Moisescu: PDL ar fi de acord cu suspendarea preşedintelui Băsescu

DISTRIBUIȚI

129225 – 19062014 – Co-fondatorul IRL Vlad Moiescu, care s-a alăturat zilele trecute democrat-liberalilor, a apreciat joi că PDL ar fi de acord cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în contextul recentului scandal în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu, potrivit Ziuanews.ro.

„Nu a fost timp de aseară până astăzi să se discute despre acest subiect. Așa cum văd eu lucrurile, da, PDL va merge pe ideea de stat de drept și pe justiție. Este ceva indiscutabil! PDL ar fi de acord cu suspendarea domnului Traian Băsescu. Dacă se stabilește fapta de către DNA, cineva trebuie să răspundă”, a declarat Vlad Moisescu.

Antena 3 a făcut publice, miercuri seară, înregistrări audio-video din care rezultă că fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, să scape de închisoare şi că şeful statului ar fi ştiut despre acest demers.

Mircea Băsescu a replicat joi printr-un comunicat de presă în care a afirmat că Traian Băsescu nu are „niciun fel de legătură” cu relaţia sa cu membrii familiei Anghel şi că înregistrările audio-video difuzate de Antena 3 sunt scoase din context, iar acestea susţin starea de fapt prezentată de el în cuprinsul plângerii penale pentru şantaj. – PROMPT  MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.