Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Norica Nicolai nu-și explică decizia lui Crin Antonescu

Cluj: Norica Nicolai nu-și explică decizia lui Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

128782 – 01062014  –   Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat că decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la prezidenţiale este „inexplicabilă” şi că nu ştie ce a determinat atitudinea acestuia.

Europarlamentarul a evitat sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, să comenteze decizia liderului liberal, preferând ca înainte de a se pronunța public să discute direct cu Antonescu: ”Fiecare are filosofia propriei atitudini. Pentru binele PNL, mă feresc să fac comentarii în buna tradiţie românească. PNL va avea un congres care va lua decizii legate de candidatul la Preşedinţie şi de funcţia de preşedinte al partidului”, a spus Nicolai.    Și pentru senatorul Marius Nicoară decizia lui Antonescu rămâne o enigmă: „Până nu cunoaştem, exact, resorturile acestei decizii, nu putem să o comentăm. Sunt alte resorturi, din ce am înţeles”, a subliniat Nicoară.

Întrebat, în continuare, dacă dreapta are un candidat mai bun decât Antonescu, senatorul liberal a arătat că viitoarea construcţie de dreapta va merge şi pe sondaje de opinie.

„Nu avem sondaje relevante, nu putem spune acum dacă unul e mai bun decât altul. Dacă s-a retras Antonescu, trebuie făcute alte măsurători, alte evaluări, alte strategii”, a mai spus Marius Nicoară. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.