Acasă Social Doi manageri de spital, în incompatibilitate

Doi manageri de spital, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

129228 – 19062014 – Agenția Națională de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Dragoş Cătălin Calotă, manager al Spitalului de Psihiatrie Poroschia din judeţul Teleorman, și în cazul lui Ştefan Sînpetru, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila, ca urmare a exercitării simultane de funcții, contrar prevederilor legale.

Potrivit ANI, Dragoş Cătălin Calotă s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 decembrie 2009 – 18 octombrie 2012, întrucât a exercitat, simultan cu funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie Poroschia și funcția de administrator la mai multe societăți comerciale.

Ştefan Sînpetru se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 15 decembrie 2009, întrucât, simultan cu funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila, exercită, în baza unor contracte / convenții, și calitatea de examinator cursanți în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila și în cadrul unei societăți comerciale. De asemenea, după suspendarea din funcția publică, începând cu data de 21 decembrie 2009, Ştefan Sînpetru a desfășurat activități remunerate în cadrul Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.