Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Fuziune, fuziune, dar…

Fuziune, fuziune, dar…

DISTRIBUIȚI

129129 – 16062014 – Liberalii sunt de acord cu fuziunea cu Partidul Democrat Liberal (PDL), însă, potrivit afirmațiilor deputatului Dorinel Ursărescu, titulatura partidului după fuziune trebuie să rămână PNL, iar noul partid să nu necesite reînscrierea la tribunal.

”Nu vrem să se piardă identitatea PNL, iar pentru acest lucru trebuie ca titulatura partidului să rămână aceeaşi şi totodată să nu fie necesară reînscrierea la tribunal, pentru că altfel ar fi un moment zero pentru partid. Acestea sunt condiţiile fără de care nu putem vorbi de fuziunea cu PDL şi de aceea trebuie văzut juridic cum se va realiza”, a declarat liderul PNL Neamţ. Deputatul Dorinel Ursărescu a adăugat că deocamdată nu s-a pus în discuţie cine va fi preşedintele partidului după fuziunea dintre PNL şi PDL.

Pe de altă parte, fuziunea între PNL şi PDL ar putea crea un vid legislativ în privinţa aleşilor locali de la noul PNL. Pe de o parte, aleşii democrat-liberali vor fi membrii unui partid pe listele căruia nu au fost aleşi, deci se pot înscrie în alt partid fără să îşi piardă mandatele. Pe de altă parte, aleşii liberali au candidat din partea Uniunii Social Liberale (USL), alianţă care ar putea fi radiată din lista tribunalului şi astfel ar avea şi ei posibilitatea să se înscrie în alt partid. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.