Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Kelemen Hunor şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

Kelemen Hunor şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

DISTRIBUIȚI
Kelemen_Hunor1

129102 – 15062014 – Liderul UDMR, Kelemen Hunor, și-a anunțat candidatura în cursa pentru prezidențiale, în condițiile în care Uniunea dorește să aibă propriul său om în lupta pentru Cotroceni. Cu toate acestea, președintele UDMR nu are dubii că cel care va câștiga alegerile din toamnă va fi liderul PSD, pentru că obțiunea românilor se îndreaptă majoritar spre alegerea lui Victor Ponta drept Președintele României.

Conform lui Hunor, candidatul la Președinție din partea maghiarilor nu este obligatoriu să fie șeful UDMR, însă dacă dorința membrilor Uniunii este ca el să reprezinte minoritatea, atunci va candida din partea UDMR pentru Palatul Cotroceni. Rămâne de văzut, însă, până la sfârșitul lunii iulie în ce direcție vor merge lucrurile în cadrul Uniunii, anunță obiectiv.info.

În ceea ce îl privește pe partenerul de guvernare, prim-ministrul Victor Ponta, Kelemen Hunor a declarat că liderul PSD are cele mai mari șanse să câștige. De altfel, relația dintre PSD și UDMR este una destul de închegată, în care de-a lungul multor ani cele două formațiuni politice au încercat să aibă „o relație corectă, fiecare cu interesele lui”, potrivit liderului UDMR.

În acest context, câștigarea alegerilor prezidențiale de către candidatul unic al PNL-PDL devine o misiune și mai grea, având în vedere UDMR poate aduce o zestre de aproximativ 3-4% candidatului pe care urmează să îl susțină la alegerile prezidențiale din noiembrie. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.