Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Teodor Atanasiu crede că Iohannis va fi candidatul Dreptei

Teodor Atanasiu crede că Iohannis va fi candidatul Dreptei

DISTRIBUIȚI

128783 – 01062014  –   Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, susţine că liberalii îl vor propune partenerilor de la PDL pe Klaus Iohannis candidat pentru alegerile prezidenţiale, declarându-se convins că  este cea mai bună variantă deoarece are un atu pe care ceilalţi politicieni nu-l au: „vorbeşte puţin şi face mult”.

Potrivit lui Atanasiu, demisia pe care Crin Antonescu şi-a dat-o din funcţia de preşedinte interimar şi renunţarea la candidatura la alegerile prezidenţiale din partea PNL îi permit lui Klaus Iohannis să preia frâiele partidului.

„Demisia pe care Crin Antonescu şi-a dat-o astăzi (n.r. – sâmbătă) atât din funcţia de preşedinte interimar, cât şi din candidat la Preşedinţia României din partea PNL permite partidului să ia o decizie mult mai rapidă decât cea pe care o va consfinţi la congresul de la sfârşitul lunii iunie, permite ca cel care probabil va câştiga preşedinţia congresului, Klaus Iohannis, în calitate de prim-vicepreşedinte, să preia frâiele partidului şi să continuăm cele două demersuri pe care le avem de făcut: crearea marelui partid de dreapta în jurul PNL şi în acelaşi timp întărirea partidului şi pregătirea lui pentru alegerile prezidenţiale”, a mai spus Atanasiu.

Acesta a adăugat că PNL va propune partenerilor de la PDL ca şi candidat pentru alegerile prezidenţiale pe Klaus Iohannis.

„Cu siguranţă Partidul Naţional Liberal va propune partenerilor de la Partidul Democrat Liberal ca şi candidat pentru alegerile prezidenţiale pe Klaus Iohannis (…). Organizaţia din Alba susţine această variantă fiindcă am făcut sondajele de opinie şi am văzut ce îşi doreşte electoratul din Alba care în proporţie covârşitoare de peste 64 de procente susţine candidatura lui Klaus Iohannis”, a mai spus Atanasiu.

Întrebat dacă Iohannis va putea să îl învingă pe Victor Ponta în alegerile prezidenţiale, liderul PNL Alba a spus că viitorul preşedinte al României va fi candidatul dreptei româneşti.

„Eu sunt convins că acela care va reprezenta dreapta românească în alegerile prezidenţiale va fi şi viitorul preşedinte al României. M-aş bucura ca el să fie Klaus Iohannis pentru că este un om care într-adevăr merită să fie în fruntea României” a mai spus Atanasiu.

Întrebat de ce Iohannis ar fi varianta cea mai bună în momentul de faţă pentru prezidenţiale, Teodor Atanasiu a afirmat că primarul Sibiului este varianta cea mai bună atât pentru PNL, cât şi pentru români fiindcă are un atu pe care ceilalţi politicieni nu-l au: „vorbeşte puţin şi face mult”, în timp ce politicienii de obicei vorbesc mult şi fac puţin. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.