Acasă Life Viscol în Bucegi

Viscol în Bucegi

DISTRIBUIȚI

128519 – 22052014  – Desi suntem la sfarsitul lunii iunii, pe platoul Bucegi a nins viscolit in acest weekend. 20 de turisti aflati la peste 2.000 de metri altitudine s-au pierdut din cauza ninsorii viscolite si au cerut ajutorul salvamontistilor ca sa ajunga la cabana, transmite Adevarul.

Acestia erau practicanti ai tehnicii Reiki si gasisera in judetul Dambovita, pe platoul Bucegilor, zonele de „energie universala” care pot fi captate prin acest sistem.

La un moment dat, din cauza vizibilitatii scazute, a frigului si a vantului, turistii nu au mai putut inainta si au cerut ajutor, fiind salvati de 4 salvamontisti, care i-au dus la Cabana Omu.

In prezent, la peste 2.000 de metri altitudine, temperatura nu trece de pragul inghetului, iar stratul de zapada masoara aproape 20 de centimetri.

Sambata dimineata, pe Varful Omu s-au inregistrat 0 grade Celsius, iar in cursul zilei valorile termice au scazut chiar si pana la -1,3 grade.

Potrivit meteorologilor, este normal ca in aceasta perioada, in zonele montane inalte, sa fie temperaturi negative sau ninsori. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.