Acasă Sud Arges Zeci de percheziţii la suspecţi de evaziune în şase judeţe

Zeci de percheziţii la suspecţi de evaziune în şase judeţe

DISTRIBUIȚI

129171 – 18062014 –  Patruzeci şi şapte de perchezitii sunt efectuate in localitati din sase judete, miercuri dimineata, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani instrumentat de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges. Din  totalul percheziţiilor, 22 la sediile unor societati comerciale si 25 la locuintele unor suspecti.

“Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada noiembrie 2013 si pana in prezent, 19 persoane, in calitate de reprezentanti ai unei societati comerciale, ar fi achizitionat, comercializat si procesat produse de morarit, panificatie si patiserie, fara a inregistra in evidentele contabile toate aceste operatiuni, cat si veniturile realizate”, se arata intr-un comunicat al IPJ Arges.

Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata TVA si a impozitului pe profit este estimat la 2,5 milioane de lei.

La perchezitii participa 165 de politisti din Arges si din judetele Ilfov, Teleorman, Prahova, Valcea si Dambovita, ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (BCCOA) Pitesti, precum si 50 de jandarmi. – PROMPT  MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.