Acasă Uncategorized Argeş: Avocat trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Argeş: Avocat trimis în judecată pentru trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

 129663 – 07072014 – Procurorii DNA din Pitești au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Aurică Cocaină, avocat în cadrul Baroului Argeș, pentru trafic de influență, şi a lui Constantin Popescu, pentru complicitate la infracțiunea de trafic de influență.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în prima jumătate a anului 2010, avocatul Cocaină i-a pretins unei persoane, direct sau prin intermediar, în repetate rânduri, suma de 50.000 euro, lăsând să se înțeleagă că va interveni pe lângă unii magistrați judecători, astfel încât persoana respectivă, judecată în stare de arest preventiv pentru furt calificat și asociere pentru      săvârșirea de infracțiuni (în stare de recidivă postcondamnatorie) să fie pusă în libertate. La data de 24 octombrie 2010, Cocaină a primit, prin intermediul lui Constantin Popescu, de la o rudă a persoanei aflate în stare de arest preventiv, suma de 50.000 euro, pentru a interveni pe lângă judecătorii din cadrul Tribunalului Argeș, în vederea punerii în libertate a persoanei respective.

Procurorii au instituit sechestrul penal pe bunurile imobile aparținând lui Aurică Cocaină până la concurența sumei de 50.000 euro.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Pitești cu propunere de menținerea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi inculpați. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.