Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: A fost sau n-a fost presiune?

Bucuresti: A fost sau n-a fost presiune?

DISTRIBUIȚI

129635 – 07072014 – Omul de afaceri Dan Voiculescu a convocat duminică seara o conferință de presă pentru a aduce lămuriri în dosarele care îl privesc. Deși la conferința de presă a fost însoțit de avocatul său, Gheorghiță Mateuț, și jurista Cristiana Rădulescu, Voiculescu a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de ziariști, invocând că temele la care se referă jurnaliștii nu pot fi discutate public pentru că fac parte din fondul respectivelor dosare.  

Principalele teme la care omul de afaceri a preferat să se refere au fost cele de natură politică, deși Voiculescu s-a retras și de la conducerea Partidului Conservator și din Parlamentul României. Preferința sa ar putea fi, totuși, explicată, de cele două anunțuri formulate la începutul conferinței de presă (și cărora presa nu le-a acordat atenția scontată) – înființarea unui ONG care va monitoriza întreaga acticitate a președintelui Traian Băsescu și lansarea unui manual cu spețele pierdute de statul român la CEDO.

Chiar dacă anunțurile nu au trezit curiozitatea jurnaliștilor, ele par a fi făcute în aceeași cheie în care, săptămâna trecută, Dan Voiculescu a anunțat că a studiat cu atenție CV-ul noilor magistrați care judecă în dosarul ICA – o nouă presiune pe instituțiile statului.

Astăzi, la Curtea de Apel București se judecă ultimul termen î dosarul ICA.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.