Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu, noul purtător de cuvânt al liberalilor

Bucureşti: Alina Gorghiu, noul purtător de cuvânt al liberalilor

DISTRIBUIȚI

129660 – 07072014 – Vicepresedintele PNL Alina Gorghiu a fost desemnata, luni, in cadrul Biroului Politic National (BPN), in calitatea de purtator de cuvant al partidului si vicepresedinte cu atributii in coordonarea comunicarii partidului.

Gorghiu a fost propusa in cadrul sedintei BPN pentru pozitia de purtator de cuvant al PNL de catre presedintele partidului, Klaus Iohannis.

De asemenea, Alina Gorghiu a primit atributiile executive, in calitate de vicepresedinte PNL, in domeniul comunicarii partidului. Deputatul PNL Cristina Pocora si-a vineri anuntat demisia din functia de purtator de cuvant al PNL dupa ce Congresul partidului a ales noua conducere a formatiunii, mentionand ca isi asuma esecul faptului ca nu a obtinut increderea delegatilor liberali pentru o functie de vicepresedinte.

„Consider absolut firesc sa-mi asum nereusita personala in aceste alegeri interne (de la Congresul PNL, n.r.). Faptul ca nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natura, in perceptia mea, sa genereze pe viitor o posibila lipsa de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL si a Purtatorului de cuvant. De aceea, pentru a evita o astfel de situatie, cred ca este de datoria mea si un gest necesar de decenta sa ma retrag din aceste functii”, a sustinut Cristina Pocora, potrivit unui comunicat de  de presa de săptămâna trecută. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.