Acasă Uncategorized București: Campanie electorală la Cotroceni pentru Cristian Diaconescu

București: Campanie electorală la Cotroceni pentru Cristian Diaconescu

DISTRIBUIȚI

 Cristian Diaconescu– 130195 – 28072014 – Președintele Traian Băsescu şi candidatul PMP pentru Cotroceni, Cristian Diaconescu, s-au întâlnit luni, neofical, la sediul Administrației Prezidențiale. Potrivit B1TV, șeful statului a semnat pe lista de susținători ai președintelui Fundației Mișcarea Populară pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.Diaconescu a declarat ca și-a pus la dispoziție ”expertiza” președintelui, căruia i-a fost consilier prezidențial și că dorește să continue ”programul de țară susținut, sprijinit și apărat de președinte”. Totodată, acesta a cerut ca toți candidații la Președinție ”să își ia angajamente ferme în fața societății” în legătura cu faptul că ”incidente” de genul celor întâmplate în 2012 sau în ”marțea neagră” nu vor mai fi posibile, iar politicienii care ”doresc să preia politic sistemul judiciar” nu vor fi lăsați.

Discuțiile s-au încheiat in jurul orelor 14.00, în contextul în care luni a avut loc și o ședință a conducerii PMP la care s-a discutat și despre începerea campaniei de strângere de semnături pentru Diaconescu.

Președintele Traian Băsescu a declarat de mai mult timp că îl susține pe fostul ministru de Externe la Președinția României. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.