Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Voiculescu nu scapă de controlul judicar

Bucureşti: Dan Voiculescu nu scapă de controlul judicar

DISTRIBUIȚI

129750 – 10072014 – Dan Voiculescu rămâne sub control judiciar, au decis joi magistraţii Tribunalului Bucureşti. Judecătorii au respins cererea făcută de Dan Voiculescu pentru ridicarea acestei măsuri.

Procurorii DNA l-au pus pe Dan Voiculescu sub control judiciar într-un dosar în care e acuzat că ar fi şantajat trei patroni cărora le-ar fi cerut bani mascaţi în contracte de publicitate.

Cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denunţat pe Dan Voiculescu pentru şantaj ar fi Nelu Iordache, Octavian Creţu şi Nicolae Palfi, susţin surse judiciare. Ultimii doi sunt acţionari ai societăţii Romaqua. Aceeaşi societate despre care, anul trecut, un fost angajat al omului de afaceri dezvăluia că ar fi fost victima unei campanii negative iniţiate de trusul de presă al lui Dan Voiculescu. Iar Nelu Iordache este acum arestat la domiciliu, după ce a petrecut după gratii un an şi jumătate. Patronul de la Romstrade este acuzat de deturnare de fonduri europene, spălare de bani şi înşelăciune.

Dan Voiculescu a contestat măsura controlului judiciar, susţinând că nu este necesară și că denunțurile depuse de mai mulți oameni de afaceri sunt minciuni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.