Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Voiculescu se ține de ironii

Bucureşti: Dan Voiculescu se ține de ironii

DISTRIBUIȚI

129651 – 07072014 – Dan Voiculescu s-a prezentat, luni dimineata, la IPJ Ilfov, ca urmare a masurii de control judiciar impuse in dosarul in care este acuzat ca a santajat trei oameni de afaceri, prilej cu care a lansat atacuri dure la adresa Monicai Macovei, potrivit B1 Tv.

Inainte de intrarea in sediul politiei, fondatorul PC a fost intrebat cum comenteaza acuzatiile pe care i le-a adus, duminica seara, Monica Macovei, referitoare la faptul ca ar fi agresat-o fizic in vremea cand era ministru al Justitiei pentru ca nu ar fi vrut sa semneze o anumita lege.

„Ea arata si bine”, a comentat malitios Voiculescu, dupa care a spus ca nu isi mai aduce aminte.

Dan Voiculescu a respins si acuzatiile eurodeputatului PDL conform carora el ar uri statul de drept.

„O mare prostie. Un procuror comunist spune despre mine, care sunt un capitalist dovedit si am fost si in vremea comunista, ca urasc statul de drept”, a comentat Voiculescu, sustinand inca o data ca miza pentru care el ar avea probleme cu justitia este aceea ca televiziunea Antena3 este independenta.

„Au construit o chestiune care in Occident era plauzibila si au reusit sa imi creeze o imagine de nedemocratic. Am mai trait o perioada lipsita de democratie, imi era sete de democratie”, a mai declarat Dan Voiculescu referindu-se la perioada comunista, adaugand ca regreta ca acum traim din nou intr-o „dictatura”.

Dan Voiculescu a stat doar cateva minute in sediul IPJ Ilfov, iar la iesire a facut o „dezvaluire” despre Monica Macovei, desi a recunoscut ca nu are „confirmarea”.

El a spus ca in zilele urmatoare se va declansa un proces impotriva Monicai Macovei pentru „defaimarea Romaniei si subminarea economiei nationale”.

„Monica Macovei a afirmat in plenul PE ca in Romania s-au furat milioane, 1-2, de voturi la referendum. Intre timp s-au deschis 2.000 de dosare penale, din care deja 1.000 au primit NUP, se asteapa terminarea lor (…) Va trebui sa raspunda din ce cauza a defaimat Romania si va trebui sa raspunda penal pentru ca exista articol de lege”, a sustinut Dan Voiculescu, in conditiile in care Monica Macovei are imunitate pentru declaratiile politice.

Intrebat cine va initia acest proces, Dan Voiculescu a spus: „E o decizie pe care o sa o luam impreuna cu avocatii”.

„Va fi initiat de cateva organizatii care se ocupa de asemenea lucruri. Au luat legatura cu mine, am spus ca semnez si eu, nu am niciun fel de teama, niciun fel de retinere. Oricum vom incerca sa avem cei mai buni avocati din Romania”, a mai declarat Dan Voiculescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.