Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ionel Agrigoroaei, însărcinat cu restabilirea grupului senatorial al PPDD din Senat

Bucureşti: Ionel Agrigoroaei, însărcinat cu restabilirea grupului senatorial al PPDD din Senat

DISTRIBUIȚI

129517 – 01072014 –  Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PPDD) anunţă că, începând cu 1 iulie a. c., are un nou vicepreşedinte în persoana senatorului Ionel Agrigoroaei.

Hotărârea a fost luată în cadrul Biroului Naţional al PPDD din 23 iunie 2014 “ca urmare a eforturilor susţinute ale senatorului Ionel Agrigoroaei de promovare a Partidului Poporului ca o alternativă eficientă la viaţa politică coruptă din România”.

“Noul vicepreşedinte al PP-DD,Ionel Agrigoroaei, s-a remarcat mai ales prin activitatea eficientăîn cadrul Parlamentului României, fiind ales drept cel mai bun parlamentar în sesiunea          parlamentară din 2013 şi 2014 şi felicitat de întreg corpul diplomatic pentru activitatea sa în folosul României. (…) A fost şi singurul parlamentar ieşean care a reuşit să introducă Iașiul în programul de vizite diplomatice – Descoperă România. A adus o pleiadă de ambasadori interesaţi de investiţii în oraşul pe care îl reprezintă în Parlament iar în 14 martie 2014 a luat Premiul de Carte pentru lucrarea sa “Iar adevărul ne va face liberi”, apreciată unanim ca un puternic şi convingător manifest politic al românilor uitaţi şi abandonaţi de politicienii veroşi”, se arată într-un comunicat al PPDD.

“Între obligaţiile noului vicepreşedinte figurează şi coordonarea activităţii parlamentare a partidului şi restabilirea grupului senatorial al PPDD, care va avea loc, în conformitate cu statutul Parlamentului, începând cu data de 1 septembrie 2014, dată de la care Ionel Agrigoroaei va activa ca preşedinte al grupului parlamentar din Senatul României”, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.