Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ludovic Orban: Sondajul pentru desemnarea candidatului PNL la prezidenţiale, gata în...

Bucureşti: Ludovic Orban: Sondajul pentru desemnarea candidatului PNL la prezidenţiale, gata în 7-10 zile

DISTRIBUIȚI

129649 – 07072014 – Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca congresul comun de fuziune PNL-PDL ar putea sa aiba loc pe 26 iulie, documentele comune sa fie finalizate pana pe 15 iulie, el mentionand ca sondajul PNL pentru stabilirea candidatului liberal la prezidentiale ar putea fi finalizat in 7-10 zile.

„In ceea ce priveste calendarul de fuziune, s-au pastrat aceleasi termene, practic pana in data de 15 (iulie – n.r.) vor fi finalizate documentele, proiectul de statut, proiectul de program politic, proiectul de tara si protocolul de fuziune intre cele doua formatiuni politice, urmand ca cele doua structuri ale celor doua partide sa ratifice aceste documente, ma refer la Conventia Nationala Extraordinara a PDL si la Congresul PNL”, a declarat Orban, potrivit Hotnews.ro.

De asemenea, vicepresedintele PNL a mentionat ca sondajul comandat de liberali va „intra in teren” astazi, cel tarziu marti, iar in baza cercetarii sociologice Delegatia Permanenta va decide ulterior candidatul din partea liberalilor la prezidentiale, care sa intre in analizele comune cu candidatul PDL.

Orban a mentionat ca sondajul PNL va dura intre 7 si 10 zile.

El a precizat ca pana in jurul datei de 1 august urmeaza sa fie desemnat candidatul comun al PNL-PDL la prezidentiale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.