Acasă Politic Bucureşti: MRU, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Bucureşti: MRU, atac dur la adresa lui Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

mru 130272– 30072014 – Mihai Razvan Ungureanu, actual prim-vicepresedinte al PDL si fost presedinte al Fortei Civice, sustine ca Victor Ponta „nu exista”, e doar un ostatic al PSD.

Declaratiile au fost facute, miercuri, la Adevarul Live, unde Mihai Razvan Ungureanu a vorbit despre batalia electorala pentru fotoliul de la Cotroceni, pornind de la candidatura lui Victor Ponta, oficializata marti.

Ungureanu a declarat ca orice candidat care va pierde prezidentialele va fi scos din politica „pentru o buna bucata de vreme” si a punctat ca pesedistii „abia asteapta sa infulece din lesul fara viata al conducatorului”.

„Victor Ponta nu exista! Nu va fi o competitie, in noiembrie, impotriva cetateanului roman Victor Ponta, pe care il putem scrie cu litera mica, e substantiv comun care desemneaza sistemul care l-a produs (…) e rezumatul acestui sistem mafiot pe care il mentine PSD si inseamna PSD – baroni, candidati care se ingramadesc pe trepte la DNA, parlamentari care nu stapanesc limba romana, dar sunt capabili sa tina o contabilitate ascunsa. Victor Ponta e suma neputintelor noastre si a frustrarilor noastre. Daca ne privim atent in oglinda, el e acolo, de asta e foarte popular. Vedem cat de mare e miza: nu e miza inlocuirii unui om cu alt om, e a inlocuirii unui sistem”, a declarat Ungureanu.

MRU a mai afirmat despre presedintele PSD ca „daca ar fi el insusi si nu rezumatul sistemului pe care l-a promovat”, Victor Ponta „ar putea sa fie un foarte interesant om politic, el ca persoana”, pentru ca „a crescut mult in perioada in care a fost prim-ministru, a inceput sa invete ce inseamna sa fii la pupitrele de comanda”, dar totusi „nu a trecut prin bacalaureatul politicii”.

„E greu sa se desprinda de prieteni si asta il face prizonier, ostatic al sistemului; deci conditionabil”, a subliniat acesta.

Mihai Razvan Ungureanu a mai spus ca dupa trei presedinti de tara care au fost intr-o anumita masura independenti de partide, acum „partidele isi cauta exponenti controlabili, oameni care stau la Cotroceni, sunt sensibili la sugestii – esti acolo, esti controlabil, sunt ratuste, iti canta fanfara, mai vine un sef de stat…”.

In context, Ungureanu l-a laudat pe prezidentiabilul PMP, Cristian Diaconescu, despre care a spus ca ii este „bun amic”, „extrem de politicos”, si precizand ca spera „sa nu faca nimeni un joc cinic cu domnia sa”.– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.