Acasă Politic Bucureşti: PDL cere demisia ministrului Costoiu – “expresia dezumanizării PSD”

Bucureşti: PDL cere demisia ministrului Costoiu – “expresia dezumanizării PSD”

DISTRIBUIȚI

Raluca Turcan 130281 – 31072014 – Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, cere demisia ministrului delegat pentru Invatamant Superior, senatorul PSD Mihnea Costoiu, care, in contextul inundatiilor din Oltenia, a spus ca „apa aduce noroc” si ca „va aduce noroc si premierului si PSD”.Turcan considera ca Mihnea Costoiu reprezinta „expresia dezumanizarii din Guvernul Ponta”.

„Un senator de Gorj, ales de doar doua luni, care poate spune ca tragedia unor oameni este de bun augur, reprezinta expresia clara a dezumanizarii. Ministrul care trebuia sa aduca performanta in sistemul de invatamant superior, Mihnea Costoiu, este de un cinism fara precedent. Este de neimaginat ca un om sa declare ca apa la romani aduce noroc la un eveniment in contextul unui dezastru de asemenea proportii. Si cu toate acestea, in Romania lui Ponta, se intampla cu adevarat, cu un ministru”, a spus vicepresedintele PDL.

Aceasta a amintit de bilantul tragic al inundatiilor din sudul tarii, precum si de sutele de persoane evacuate, zecile de localitati care au fost afectate de ape si de drumurile nationale si judetene care au fost blocate.

„O astfel de drama nu poate fi privita doar din perspectiva electorala a d-lui Ponta. Premierul calca pe cadavre in drumul spre Cotroceni si se bizuie pe persoane dezumanizate. Consider ca Mihnea Costoiu ar trebui sa plateasca aceasta declaratie halucinanta cu functia de ministru. El da o dovada clara de lipsa de educatie si empatie. Acesta ar trebui sa ia drept exemplu cazul SIDA vs Cultura (al fostului ministru al Culturii Daniel Barbu – n.r.), sa-si ceara scuze celor cateva mii de sinistrati si sa-si lase demisia scrisa la poarta Palatului Victoria”, a mai afirmat Raluca Turcan.

Marti seara, cu ocazia anuntarii oficiale a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, Mihnea Costoiu a spus, la Craiova, ca „apa la romani aduce noroc” si astfel le va aduce noroc si PSD si prim-ministrului.

„Apa, la romani, se spune ca aduce noroc la un eveniment si eu cred ca va aduce noroc si premierului si PSD”, a declarat ministrul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.