Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PDL și PNL boicotează şedinţa CGMB convocată astăzi de Oprescu

Bucureşti: PDL și PNL boicotează şedinţa CGMB convocată astăzi de Oprescu

DISTRIBUIȚI
oprescu56

oprescu56 130273– 30072014 – Consilierii generali ai PDL și PNL de la Primăria Capitalei nu vor participa la ședința ordinară de miercuri convocată “illegal” de primarul general Sorin Oprescu, în semn de protest față de “abuzurile repetate” săvârșite de acesta. PDL și PNL îi cer lui Sorin Oprescu “să renunțe la mascarada politică și să respecte legea”.

“PDL și PNL București îi cer primarului general al Municipiului București, Sorin Oprescu, să nu mai încalce legea și să nu mai convoace, după bunul plac, două ședințe ordinare ale Consiliului General în aceeași lună, întrucât este contrar legii. Reamintim faptul că după ce a convocat pentru data de 23 iulie 2014 o sedință ordinară care s-a desfășurat în condiții legale, Oprescu a încercat în aceeași zi să o revoce (lucru nepermis de lege!) și a convocat pentru astăzi, 30 iulie 2014, o altă ședință ordinară cu aceeași ordine de zi ca cea din 23 iulie a.c. Întrucât proiectele pe care Sorin Oprescu dorește să le pună în discuție astăzi au fost deja votate de majoritatea PNL-PDL în ședința ordinară de săptămâna trecută, ședința de astăzi nu mai are obiect. O știre pentru Sorin Oprescu: consilierii PDL și PNL au făcut săptămâna trecută treabă în locul primarului general și au aprobat proiectele importante aflate pe ordinea de zi. Drept urmare, asistăm doar la un exercițiu disperat de imagine al primarului Oprescu din dorința de a se victimiza în fața opiniei publice. Problema reală a lui Sorin Oprescu este, de fapt, pierderea majorității în CGMB (Consiliul General al Municipiului Bucureşti – n, r,) de către PSD, majoritate care i-a susținut toate tunurile din bani publici de până acum”, se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti.

„Consilierii PDL și PNL nu vor participa astăzi la o ședință fără obiect, pe care Sorin Oprescu a convocat-o ilegal. Îi cerem primarului Oprescu să înceteze de urgență mascarada politică pe care o face alături de PSD la Primăria Capitalei. Bucureștenii au nevoie de proiecte serioase, utile și legale pe care noi să le votăm și nu de joaca de-a primăria generală pe care o face Sorin Oprescu”, a declarat vicepreședintele PDL București, Mihai Atănăsoaei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.