Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL + PDL = PNL

București: PNL + PDL = PNL

DISTRIBUIȚI

”Prin noi înșine în Europa”129949 – 16072014 După o nouă rundă de negocieri, miercuri liderii PNL şi PDL au convenit ca numele partidului rezultat din fuziune să fie PNL. Decizia urmează să fie validată în forurile de conducere ale liberalilor şi democrat-liberalilor, potrivit unor surse din cadrul PDL. Sloganul noului partid de dreapta rezultat în urma fuziunii PNL-PDL va fi ”Prin noi înșine în Europa”, iar numele partidului rămâne PNL.

La negocieri au fmers azi Teodor Atanasiu, Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Dan Motreanu, Mihai Voicu şi Marian Petrache, din partea PNL, şi Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă, George Scripcaru, Mircea Hava, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean şi Adriana Săftoiu, din partea PDL.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a precizat că ratificarea negocierilor în PNL va avea loc luni, în Delegaţia Permanentă. ”Noi am încheiat toate subiectele, dar ar fi o formă de respect faţă de colegii noştri, atât din PDL, cât şi din PNL, să nu anunţăm public o decizie care nu este o decizie până nu este ratificată de organismele de conducere ale celor două formaţiuni politice”, a afirmat Orban. Liderul PNL a menţionat că Statutul noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL este finalizat în proporţie de 100%, ca şi protocolul de fuziune. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.