Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preventiv, Victor Ponta despre Dragnea: ”un politician inteligent”

Bucureşti: Preventiv, Victor Ponta despre Dragnea: ”un politician inteligent”

DISTRIBUIȚI

129584 – 03072014 – Liviu Dragnea va fi dat afară din PSD dacă, până la alegerile prezidenţiale se ocupă să preia postul de prim-ministru, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizând însă că nu va fi cazul pentru o astfel de măsură deoarece Dragnea este un politician inteligent şi ştie că trebuie unitate, informează Mediafax.

„Nu discută nimeni despre pielea ursului din pădure. Până pe 16 noiembrie, dacă e vreunul care vrea să fie preşedinte PSD, prim-ministru, îl dăm afară. Simplu, îl dăm afară, că înseamnă că nu e cu noi”, a spus Ponta. Întrebat dacă îl va da afară, în acest caz, şi pe Liviu Dragnea, Ponta a răspuns că da, dar că nu va fi cazul.

El a precizat că va propune un candidat pentru postul de prim-ministru doar după primul tur al alegerilor prezidenţiale, dacă rezultă că are şanse clare să câştige şi după o discuţie cu întreaga coaliţie de guvernare, şi că va susţine orice persoană pentru conducerea PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la Orăştie, după şedinţa informală a CExN, că, potrivit discuţiilor din reuniune, social-democratul care, în loc să se ocupe de campania pentru prezidenţiale, se va ocupa de cine îi va lua locul la conducerea partidului va pleca din partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.