Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Veste bună pentru Adrian Năstase

Bucureşti: Veste bună pentru Adrian Năstase

DISTRIBUIȚI

129696 – 08072014 –  Judecătoria Sectorului 4 va judeca mai deveme cererea de eliberare condiționată a fostului premier Adrian Năstase – pe 23 iulie, termenul inițial stabilit fiind pe 7 septembrie. Instanța a admis solicitarea cererea de modificare a termenului de judecare depusă de apărătorii lui Năstase, informează B1 Tv.

La 23 iulie, judecătorii vor stabili dacă Adrian Năstase va putea fi eliberat condiționat. Totuși, acea decizie va putea fi atacată la Tribunalul București.

La 24 iunie, Curtea de Apel București a decis ca la cei patru ani de închisoare primiți de fostul premier în dosarele „Zambaccian” și „Trofeul calității” să se adauge șase luni ca spor de pedeapsă, astfel încât acesta va executa în final patru ani și șase luni de închisoare.

Adrian Năstase a fost condamnat la 6 ianuarie 2014 de Înalta Curte de Casație și Justiție la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și trei ani pentru șantaj în dosarul „Zambaccian”. De asemenea, el a fost condamnat la 20 iunie 2012 la doi ani de închisoare în dosarul „Trofeul calității”, din care a efectuat opt luni de detenție, fiind eliberat condiționat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.