Acasă Nord-Vest Cluj Cele mai multe șanse de angajare, la Cluj

Cele mai multe șanse de angajare, la Cluj

DISTRIBUIȚI

129886 – 15072014 –  Clujul oferă astăzi cele mai multe posibilități de angajare, potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Astfel, cele mai multe locuri de muncă vacante au fost anunțate la Cluj – 2.510. În județul Prahova sunt disponibile peste 1.500 de locuri de muncă, iar în București – peste 1.400. Cele mai puține locuri de muncă libere – 18 – sunt în județul Bacău.

Angajatorii caută programatori, specialiști în marketing, ingineri mecanici, formatori. 36 de posturi sunt de consilier în administraţia publică și 24 de analist.

Absolvenții de studii medii, școli profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile, în total, peste 15.000 de locuri de muncă. Se caută confecţioner-asamblor articole din textile, muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor, muncitori necalificați în industria confecţiilor, lucrători comerciali, vânzători etc. Lista locurilor de muncă vacante poate fi găsită pe internet, în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.