Acasă Politic Alina Gorghiu despre dosarul ICA: Intreaga clasa politica ar trebui sa traga...

Alina Gorghiu despre dosarul ICA: Intreaga clasa politica ar trebui sa traga invataminte

DISTRIBUIȚI

– 130493 – 08082014 – O intreaga clasa politica trebuie sa invete ceva din condamnarea de azi a fostului om politic Voiculescu, iar plaga lasata de acest proces si de aceasta condamnare pentru orice politician din Romania va fi una de lunga durata si greu de tot vindecabila, opineaza deputatul Alina Gorghiu, referindu-se la condamnarile pronuntate astazi in dosarul ICA.

Toata lumea este specialista acum in condamnarea lui Dan Voiculescu, toti stiu procedura, unii indignati, altii fericiti, asa cum a fost si in cazul condamnarii lui Adrian Nastase. Este o hotarare dura, o condamnare care presupune inclusiv recuperarea prejudiciului. Insa, daca nu suntem ipocriti, vom recunoaste ca ne asteptam la aceasta condamnare”, afirma deputata.

Aceasta considera ca a vorbi despre Dosarul ICA ca despre un dosar politic ”nu este cea mai fericita formula”. ”Ba chiar cred ca pentru statul de drept si partenerii nostri externi, declaratia lui Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, este cumplita si daca am da importanta declaratiilor lui, ar trebui sa se rascoale o intreaga clasa politica, ca si societatea civila. Si evident ca in aceste conditii te gandesti ca e adevarata varianta vehiculata masiv, conform careia se va promova Legea amnistiei si gratierii, pazita cu multe bruboane de transpiratie de PSD in Parlament, imediat dupa prezidentiale. Sau mai bine ne spune direct V. Ponta daca este unul dintre proiectele sale de viitor, macar sa stie populatia ce si cum voteaza”.

Trebuie sa înțelegem ca vorbim despre un serviciu public, care trebuie si merita sa fie respectat. Cred ca e timpul sa nu ne mai pricepem chiar la toate si sa lasam institutiile, cu castele lor, sa se profesionalizeze si sa se autoregleze, mai spune Gorghiu.   –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.