Acasă Externe Anglia: România la Campionatul European Paralimpic de Atletism

Anglia: România la Campionatul European Paralimpic de Atletism

DISTRIBUIȚI

130876 – 28082014 – La Universitatea Swansea International Village Sport din Anglia a avut loc Campionatului European Paralimpic de Atletism in perioada 19-23 august a. c. In cursa pentru medalii au concurat aproximativ 600 din cei mai buni sportivi ai Europei, reprezentand 39 de tari.

Romania a fost reprezentata de Baraian Ciprian (18 ani), Petrisor Prundaru (20 ani) amandoi din Cluj (Club Sportiv Lamont) si Florin Cojoc din Iasi. Ei au fost indrumati de catre antrenorul lotului national, Adrian Tamas.

La data de 19 august Ciprian a concurat la sulita si a ocupat locul 4 cu o aruncare excelenta, de 38,40m.

La 22 august Ciprian a concurat la 400m  ocupand locul 4 cu 53,90. Un sportiv din Turcia si-a asigurat medalia de bronz cu un timp de 53,61.

“Au fost doua personal best (cele mai bune rezultate personale – n. r.) pentru el si recorduri nationale pentru Comitetul National Paralimpic. Ciprian a fost foarte aproape de o medalie de bronz la amandoua probe. Rezultatele lui au fost minunate, el participand pentru prima data la IPC Campionatele Europene de atletism”, a declarat antrenorul Adrian Tamas. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.