Acasă Vest Arad Arad: Camioanele de peste 7,5 tone nu au voie să intre miercuri...

Arad: Camioanele de peste 7,5 tone nu au voie să intre miercuri în Ungaria

DISTRIBUIȚI

 130675 – 20082014 – Autorităţile de frontieră ungare au informat că miercuri va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad. Restricţia va fi ridicată miercuri seara, la orele 23.00.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că 20 august este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare, se arată în comunicat.

Autorităţile de frontieră efectuează controlul comun pentru ieşirea din România (respectiv intrarea în Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, însă, conform legislaţiei statului vecin, pe perioada restricţiei şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate.

Una dintre măsurile care vor fi luate de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac, după ridicarea restricţiei, când se aşteaptă să existe coloane de automarfare la ieşirea din ţară, va fi redirecţionarea şoferilor către toate punctele de frontieră de la graniţa comună. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.