Acasă Sud-Est Braila Brăila: Laminorul Brăila a reluat producţia

Brăila: Laminorul Brăila a reluat producţia

DISTRIBUIȚI

130365 – 04082014 Laminorul Brăila a reînceput lunii producţia, a anunţat acţionarul majoritar al uzinei, compania „Invest Nikarom”. Reprezentanţii acţionarului au precizat că pentru reluarea activităţii au fost angajate 234 persoane care vor executa comenzi de profile necesare şantierelor navale, dar şi industriei construcţiilor.

128 de salariaţi încă execută la acest moment lucrările necesare pentru reparaţii, revizii şi pregătirea instalaţiilor, au precizat oficialii „Invest Nikarom”.

Producţia se va limita iniţial la o capacitate care să corespundă comenzilor contractate şi anume la 10.000 de tone destinate şantierelor navale şi industriei construcţiilor.

Materia primă, ţagla, va fi asigurată din producţia curentă a COS Târgovişte, se precizează într-un comunicat al celor de la „Invest Nikarom”.

Strategia pentru perioada următoare depinde în bună măsură de cererea reală a pieţei, pentru produsele create de Laminorul, cele din gama lat cu bulb, se mai arată în comunicat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.