Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Consiliul Concurenţei analizează preluarea BauMax Romania de către Groupe ADEO

Bucureşti: Consiliul Concurenţei analizează preluarea BauMax Romania de către Groupe ADEO

DISTRIBUIȚI
consiliul-concurentei

130711 – 21082014 – Consiliul Concurenţei analizează concentrarea economică care se va realiza prin dobândirea controlului unic de către Groupe ADEO SA Franta asupra BauMax România SRL.

Groupe ADEO este o companie specializată în achizitionarea, deţinerea, gestionarea şi exploatarea magazinelor tip Do-It-Yourself (DIY). În România, Groupe ADEO deţine Leroy Merlin Bricolaj SRL, care operează, în prezent, un magazin tip Do-It-Yourself (DIY) localizat în Bucureşti.

BauMax România SRL operează 15 magazine tip Do-It-Yourself (DIY), în cadrul cărora comercializează o gama variată de produse.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această operaţiune este o concentrare economică care depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consiliul Concurenţei este interesat de punctul de vedere al întreprinderilor terţe, referitor la modul în care concentrarea economică care urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.