Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristian Diaconescu o atacă voalat pe Elena Udrea

Bucureşti: Cristian Diaconescu o atacă voalat pe Elena Udrea

DISTRIBUIȚI

130586 – 14082014 – Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, ca va candida la Presedintie pentru ca isi respecta astfel „angajamentul” si a cerut conducerii PMP sa ia masuri impotriva colegilor sai care „au mintit la televizor”.

Într-o postare pe facebook, Cristian Diaconescu atrage atenția că semnele de întrebare asupra capacității sale de a atrage susținători și, implicit, asupra candidaturii sale au apărut în momentul în care a cerut public confocarea averilor dobândite ilicit. ”Am fost întrebat de mai multe ori de ce îmi doresc să candidez. Cred în această ţară şi candidez pentru că am încredere în forţa României. Cred că România se poate schimba şi cred că este o ţară în care există multe resurse şi se poate face mult mai mult. Zilele trecute, a fost pentru prima dată când am spus foarte clar care este intenţia mea şi este interesant că imediat după ce am atins subiectul confiscării averilor acumulate illicit, au apărut voci care contestă candidatura mea. Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau se contestă, de fapt, iniţiativa pentru confiscarea averilor ilicite”, scrie Diaconescu.

Miercuri, Ruzandra Dragomir, președinta organizației de femei a PMP, a ridicat public problema schimbării candidatului la președinția României – Cristian Diaconescu – cu Elena Udrea, președintele formațiunii, motivând că aceasta din urmă este mult mai vizibilă și că are o mai mare capacitate de a atrage voturi. Afirmațiile fostei tenismene au fost imediat contrazise de Elena Băsescu, care continuă să susțină candidatura lui Diaconescu.

În aceeași zi, Elena Udrea a refuzat să comenteze poziția Elenei Băsescu, ”din respect pentru tatăl ei”, iar câteva ore mai târziu a afirmat că partidul are de ales între candidatura sa și cea a lui Cristian Diaconescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.