Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristian Diaconescu: „Unii colegi din PMP au ieşit public şi au...

Bucureşti: Cristian Diaconescu: „Unii colegi din PMP au ieşit public şi au minţit”

DISTRIBUIȚI

130602 – 14082014 – Cristian Diaconescu sustine ca in prezent el este candidatul PMP la alegerile prezidentiale si ca unii dintre colegii sai de partid au mintit public. „Astazi sunt candidatul PMP pentru Presedintie. Este o onoare pe care mi-a facut-o acest partid. Am fost in 21 de judete din tara. Inteleg ca vor sa organizeze un soi de Consiliu National al partidului. In legatura cu dificultatile de intelegere a unor persoane care au venit mai nou in partid, discut in interiorul partidului, nu fac polemici in spatiul public. Imi pare rau ca unii colegi au mintit public. Motivati de atitudini care imi scapa, au iesit public si au mintit. Submineaza candidatura oricui. Daca cineva are o problema cu candidatura mea, sa discutam in interiorul partidului”, a spus Diaconescu, joi, la Adevarul Live.

Referitor la afirmatia ca s-ar fi strans doar 7.000 de semnaturi pentru candidatura sa, fostul consilier prezidential a explicat ca a fost vorba despre o intelegere gresita a unor declaratii ale lui Valerian Vreme si ca acest numar de semnaturi s-a inregistrat „numai la Bacau”.

De asemenea, Cristian Diaconescu a precizat ca are „o relatie foarte buna” cu Elena Udreau: „O respect, este un politician determinat, care va avea multe cuvinte de spus in politica romaneasca”.

Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei este contestata tocmai de membri ai PMP. Presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a spus ca fostul consilier prezidential are probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare – 300.000. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.