Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: CSM cere reanalizarea a patru NUP în cazul lui Bercea Mondial

Bucureşti: CSM cere reanalizarea a patru NUP în cazul lui Bercea Mondial

DISTRIBUIȚI

130805 – 26082014 – Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis să solicite procurorului general al României să verifice patru dosare ale lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Vipreşedintele CSM, Gheorghe Muscalu, a precizat că este vorba de cauze în care s-a dispus neînceperea urmăririi penale (NUP), şi în care există posibilitatea „să se fi greşit”, potrivit Radio România Actualităţi.

„Ar putea fi redeschisă; vor fi analizate cu siguranţă patru dosare. Sunt infracţiuni economice în două dintre situaţii sesizări ale Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor pe circuitele reţinute de aceştia ca fiind dubioase şi ca generând eventual bani murdari. Raportul Inspecţiei Judiciare concluzionează, pe termene de soluţionare, că acestea au fost respectate de către procurori, ceea ce înseamnă că şi conducerile Parchetelor şi structurilor socializate s-au implicat în soluţionarea cu celeritate a cauzelor respective”, a declarat vicepreședintele Gheorghe Muscalu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.