Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Sova crede ca miza e Victor Ponta

Bucureşti: Dan Sova crede ca miza e Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

 130584 – 14082014 – Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Şova, urmarit penal de DNA pentru coruptie, a sustinut miercuri seara ca miza in acest dosar este formularea cererii catre Parlament de incuviintare a trimiterii sale in judecata in plina campanie electorala, pentru a afecta pozitia candidatului PSD, Victor Ponta.

Şova a precizat, la Antena 3, ca, in calitatea sa de fost ministru, nu poate fi trimis in judecata fara acordul Parlamentului, si tocmai aceasta ar fi miza in urmarirea penala inceputa de procurorii DNA.

Totodata, fostul ministru al Transporturilor a afirmat ca o va da din nou in judecata pe Monica Macovei, care afirmase, in aceeasi zi, ca „Ponta era partener al lui Sova in acest cabinet de avocatura chiar in perioada derularii acestor contracte”.

„O voi da din nou in judecata in civil sau poate direct in penal” pentru afirmatiile potrivit carora Victor Ponta ar fi fost partener in aceasta firma, a spus Sova, care a adaugat ca acest dosar a pornit de la o plangere formulata in 2011 de fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar.

Monica Macovei afirmase, pe contul sau de Facebook, ca inceperea urmaririi penale fata de Dan Sova arata inca o data ca „partidul lui Ponta este o adunatura de hoti din banii romanilor”.

„Ultimul dintr-un sir nesfarsit de politicieni pesedisti, care au fost invinuiti, inculpati sau dovediti infractori ajunsi la inchisoare, este Sova, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Ponta. Sova este urmarit penal, fiind suspect de complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar privind contracte de consultanta juridica intre cabinetul de avocatura al lui Sova si complexele energetice Turceni si Rovinari. Ponta era partener al lui Sova in acest cabinet de avocatura chiar in perioada derularii acestor contracte”, a scris Macovei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.