Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dinu Patriciu a avut „o boală banală care a progresat incredibil...

Bucureşti: Dinu Patriciu a avut „o boală banală care a progresat incredibil de repede”

DISTRIBUIȚI

130660 – 19082014 – Medicul lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a vorbit de boala care i-a adus cunoscutului om de afaceri un sfarsit prematur. „A avut o boala de ficat, la inceput extrem de banala, care apoi a progresat incredibil de repede”, a spus medicul Mihai Voiculescu, la Antena 3.

„A fost pe lista de transplant la Milano, operatie executata magistral de echipa de acolo. Dupa aceea, si-a adaptat efortul fizic, si-a redus la maxim intalnirile. Infectiile sunt cele care genereaza probleme de genul acesta. Nu exista ceva care sa nu le fi stat medicilor de la Londra in putinta. Suntem depasiti pe plan mondial de infectiile pulmonare”, a spus medicul lui Dinu Patriciu, precizand ca acesta a fost tratat in ultimul an la Royal Free Hospital din Londra.

Mihai Voiculescu si-a amintit cum Dinu Patriciu a ajutat diferiti alti oameni cu probleme grave de sanatate, rememorand momentul in care a primit un telefon de la acesta.

„‘Trebuie sa pleci la Viena cu domnul presedinte Quintus, e o problema cardiaca!’. Nu numai cu domnul presedinte Quintus a procedat asa. Cinci bolnavi de la Fundeni poarta stenturi datorita dansului”, a mai spus Mihai Voiculescu.

„A fost un om extraordinar, un om de actiune”, a incheiat Mihai Voiculescu.

Dinu Patriciu a murit luni dimineata la Londra, in urma unor complicatii survenite dupa operatia de transplant de ficat pe care a avut-o in urma cu un an si jumatate, la sfarsitul lui 2012. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.