Acasă Politic Bucureşti: Iohannis n-ar emotii cu ”dezbrăcatul”

Bucureşti: Iohannis n-ar emotii cu ”dezbrăcatul”

DISTRIBUIȚI

 – 130421 – 06082014 – Este ”natural si chiar de dorit” ca presedintele Traian Basescu sa spuna ce stie despre potentialii sai succesori, ca semn de responsabilitate. Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru presedintia Romaniei, a afirmat astazi, intr-o conferinta de presa comunca cu Vasile Blaga, că nu se simte cu nimic amenintat de dezvaluirile pe care presedintele Traian Basescu promite sa le faca in campania electorala. Liderul liberal considera ca asemenea dezvaluiri sunt „foarte bune si foarte binevenite”.

„Este normal si natural, in orice tara, ca cele mai multe informatii sa fie la presedintele tarii si, daca presedintele considera ca are informatii importante pentru natiune mi se pare un lucru sa spuna ce stie despre candidati”, a precizat miercuri Iohannis dupa sedinta Consiliului de conducere al Aliantei Crestin Liberale.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti seara, ca in campania pentru alegerile prezidentiale ii va “dezbraca public” pe acei candidati la prima functie in stat care au lucruri ascunse in CV-ul lor.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.