Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Monica Macovei: „Ponta este principalul vinovat de scăderea economică”

Bucureşti: Monica Macovei: „Ponta este principalul vinovat de scăderea economică”

DISTRIBUIȚI

130607 – 14082014 – Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentiale, il acuza pe Victor Ponta ca este principalul vinovat de scaderea economica anuntata joi de Institutul National de Statistica si ca produce „mai multa saracie, pentru mai multa lume”.

„Economia Romaniei a scazut si merge in jos, potrivit cifrelor de la Institutul National de Statistica. Solutiile lui Ponta nu produc bunastare, ci doar mai multa saracie, pentru mai multa lume. Ponta este principalul vinovat de scaderea economica. Birocratia, taxele, accizele si impozitele impuse mediului privat distrug economia si scad locurile de munca. Ii solicit lui Ponta sa opreasca aceste experimente socialiste pana nu este prea tarziu. Intreaga populatie sufera din cauza incompetentei Guvernului de a colecta mai multi bani din economia neagra si de a atrage mai multe fonduri europene”, a declarat Monica Macovei.

„Ponta a facut singurele lucruri pe care o administratie socialista stie sa le faca: a crescut taxele si a scazut investitiile din economie, care produceau locuri de munca si perspectiva unei relansari economice. Niciun roman care munceste nu poate fi fericit cand guvernul ii ia din buzunar, direct sau indirect, mai mult de jumatate din cat castiga”, a mai spus europarlamentarul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.