Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta: Intervenţia Rusiei trebuie sancţionată

Bucureşti: Premierul Ponta: Intervenţia Rusiei trebuie sancţionată

DISTRIBUIȚI

130907 – 29082014 – Premierul Ponta a declarat ca interventia Federatiei Ruse in Ucraina trebuie condamnata si sanctionata si ca eventuale decizii se vor discuta, probabil, saptamana viitoare la CSAT, seful Executivului urmand sa prezinte pozitia Romaniei si la reuniunea convocata la Paris de presedintele Frantei, potrivit Mediafax.

Ponta a spus ca a fost informat cu privire la discutia avuta la Cotroceni de presedinte cu ministrul Afacerilor Externe pe tema Ucrainei, iar el a discutat vineri pe cale diplomatica cu alti parteneri europeni si transatlantici.

„Uniunea Europeana, Statele Unite ale Americii, Romania, ca tara atat de importanta pentru flancul estic al NATO si al Uniunii Europene, trebuie sa sprijinim Ucraina, Moldova, Georgia, trebuie sa condamnam si sa sanctionam interventia si sprijinul pe care Federatia Rusa il acorda separatistilor si trebuie sa gasim impreuna solutiile pentru ca Ucraina sa poata sa-si pastreze integritatea teritoriala si suveranitatea”, a declarat prim-ministrul Victor Ponta.

Referindu-se la reuniunea CSAT din 3 septembrie, el a spus: „Probabil o sa discutam acolo daca sunt si alte decizii de luat”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.