Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Restrictii la parcare

Bucureşti: Restrictii la parcare

DISTRIBUIȚI

130477 – 08082014 – Primaria Capitalei pregateste un proiect prin care sa interzica soferilor sa isi lase masinile parcate in centrul Capitalei mai multe de doua ore.

In zona zero a Bucurestiului nu va mai exista niciun loc in care sa iti poti parca masina fara sa fii taxat, potrivit unui proiect al municipalitatii, care va fi supus votului in toamna.

Primaria Capitalei va transforma locurile in care oamenii isi lasa acum autoturismele fara sa plateasca in parcari noi, toate cu taxa. Daca riveranii vor plati un abonament lunar, cei care nu locuiesc in zona vor achita pretul unui tichet.

„Se doreste fluidizarea traficului si transformarea multor zone in spatii pietonale. Vor fi construite in zona centrala 670 de locuri noi de parcare in parteneriat public-privat”, a precizat Primaria Capitalei.

Vor exista automate de tichete, precum si panori care sa ii anunte pe conducatorii auto cate locuri libere mai sunt. Primaria va impune si o regula care i-ar putea nemultumi pe bucurestenii cu treburi in zona sau pe cei care lucreaza in centru. Nimeni nu isi va putea lasa masina in noile parcari mai mult de doua ore, indiferent de problema pe care o au de rezolvat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.