Acasă Nord-Est Bacau Bucureşti: Romeo Stavarache rămâne în arest

Bucureşti: Romeo Stavarache rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

Romeo Stavarache130437 – 07082014 –  Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, judecat pentru ca ar fi luat mita peste 2,3 milioane de lei, ramane in arest, a decis, miercuri, instanta suprema, care a respins constestatia edilului fata de aceasta masura.

Hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva. Stavarache a fost arestat la 1 iulie, iar o luna mai tarziu, dupa trimiterea in judecata, a fost transferat din arestul Politiei Judetene la Penitenciarul Bacau.

La 25 iulie, DNA a dispus trimiterea in judecata a primarului din Bacau, pentru cinci infractiuni de luare de mita comise in perioada 2008-2011, suma totala pe care ar fi primit-o edilul ridicandu-se la peste 2,3 milioane de lei.

In acelasi dosar sunt judecati oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Liviu Vasile Cenusa si Liviu Goian, precum si directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Constantin Apostol.

Potrivit procurorilor DNA, in perioada 2008 – 2011, Romeo Stavarache a pretins si primit, direct sau prin intermediul celorlalti inculpati, de la patru oameni de afaceri, mai multe sume de bani pentru acordarea unor contracte in mod preferential.

Procurorii anticoruptie mai spun ca toate sumele de bani au fost primite de catre Romeo Stavarache prin intermediul mai multor societati comerciale si asociatii sportive, administrate de Liviu Goian, Liviu Vasile Cenusa si Constantin Apostol. –   – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.