Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sesiune extraordinară a Parlamentului în ultima săptămână din august

Bucureşti: Sesiune extraordinară a Parlamentului în ultima săptămână din august

DISTRIBUIȚI

 130593 – 14082014 – Vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a precizat că opoziţia a depus la Parlament o cerere cu privire la convocarea unei sesiuni extraordinare pentru rediscutarea legii care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, adăugând că, în opinia sa, cel mai probabil această sesiune va avea loc în ultima săptămână a vacanţei parlamentare.

Ioan Chelaru a declarat joi că PSD este de acord cu rediscutarea legii de reducere a CAS într-o sesiune extraordinară.

„Într-adevăr, a fost depusă această cerere. Asta am auzit aseară (miercuri – n.r.). PSD este de acord cu această sesiune. Urmează să se stabilească un Birou Permanent. Conform unei tradiţii pe care eu o ştiu de zece ani de când sunt în Parlament, sesiunile care au fost convocate pe durata vacanţei parlamentare, au fost convocate, de obicei, sau în prima săptămână a vacanţei parlamentare sau în ultima săptămână. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că în ultima săptămână (a lunii august – n.r.) nu este niciun fel de problemă dacă va fi sesiune extraordinară”, a spus vicepreşedintele PSD al Senatului.

Ioan Chelaru a explicat, totodată, că dificultatea convocării parlamentarilor în sesiune extraordinară se datorează faptului că mulţi dintre aceştia se află încă în concediu.

„În general, neştiindu-se, mulţi sunt plecaţi în concedii. E greu să-i mai anunţi şi să-i mai aduni pe la jumătatea lunii”, a precizat acesta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.