Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sesiunea extraordinară a Senatului a fost amânată

Bucureşti: Sesiunea extraordinară a Senatului a fost amânată

DISTRIBUIȚI
ilie_sarbu

130637 – 18082014 – Senatul a amanat cu o saptamana sesiunea extraordinara pe tema reducerii CAS cu 5% de la 1 octombrie, a anuntat, luni, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El a mentionat ca era aproape imposibil ca aceasta masura sa fie discutata, deoarece trebuia sa treaca mai intai pe la Comisia de Buget-Finante, care nu ar fi terminat analiza in timp util.

„Este deja ora 14.00 si colegii din opozitie au inteles lucrul asta (…) Luni (25 august – n.r.) la ora 14.00 vom avea Biroul permanent, iar la ora 16.00, plen”, a precizat Sarbu.

Ulterior, marti, pe 26 august, masura va fi dezbatuta si de Camera Deputatilor. Senatul a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca se reuneste, luni, de la ora 16.00, in sesiune extraordinara, pentru a dezbate legea privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie, lege care a fost retrimisa pentru reexaminare de catre presedintele Traian Basescu.

Sesiunea a fost convocata de parlamentarii ACL care au cerut si convocarea Camerei Deputatilor pe 19 august pentru a se dezbate legea privind reducerea CAS, astfel incat masura sa intre in vigoare de la 1 octombrie, asa cum a anuntat Guvernul ca doreste. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.